Mini-pizza’s

 

Voor 8 à 10 mini-pizza’s

 

1 vel kant-en-klaar pizzadeeg

klein potje pastasaus met basilicum (zonder gehakt)

geraspte mozzarella

gedroogde oregano

(gekruide) olijfolie van goeie kwaliteit

naar keuze :

 kleine blokjes hesp +  fijn gesneden champignons

klein blikje tonijn +  kappertjes

ansjovis +  zwarte olijf

hesp + ananas

overschotje  van bolognesesaus

…(laat je verbeelding de vrije loop)

 

steek met een (bier)glas rondjes uit het pizzadeeg en leg deze naast elkaar op het bakpapier dat bij het opgerolde deeg zit

 

beleg het deeg met 1 à 2 koffielepels van de tomatensaus (blijf een paar millimeters van de rand)

 

strooi hierop de geraspte mozzarella

 

naar keuze beleggen met de ingrediënten

 

afwerken met een beetje gedroogde oregano

 

de pizza’s 10 min bakken in een voorverwarmde oven van 200°

 

de pizza’s uit de oven nemen en een paar druppels (gekruide) olijfolie over verdelen

 

onmiddellijk serveren

 

Recepten