Gegratineerd roerei met grijze garnalen

 

Voor 2 personen

 

4 eieren

een scheutje melk

een paar sprietjes bieslook

100 125 gr grijze garnalen

50 gr geraspte Mozzarella

een weinig boter om te bakken

peper en zout

stokbrood (van +/- 250 gr)

 

oven voorverwarmen op 200 gr

 

eieren boven een schaal breken en losroeren, kruiden met peper en zout ; een scheutje melk onderroeren

 

in warme pan gieten en zachtjes roeren, zodat er zich enkel brokjes, maar geen vaste eierkoek kan vormen

 

de garnalen onderroeren, samen met het gesnipperde bieslook (de bereiding niet volledig laten stollen)

 

stokbrood in de lengte doormidden snijden en in kleinere stukken verdelen; eventueel in het midden een beetje broodkruim verwijderen

 

de stukken stokbrood vullen met het roerei ; geraspte kaas over strooien

 

10 minuten laten gratineren in de oven

 

 

Recepten