Salade ‘Café de France

 

Voor 2 personen:

 

gemengde sla naar keuze

1 kipfilet (+/- 300 gr)in kleinere repen gesneden     

100 gr Emmenthal in blokjes

100  gr baconreepjes

2 hardgekookte eieren

een handvol korstjes (eventueel uit een pakje)

een paar schijfjes tomaat

dressing gemaakt van olijfolie en Aceto Balsamico

peper, zout, kerriepoeder

 

 

baconreepjes knapperig bakken en uit de pan nemen

 

de kipfilet bakken in dezelfde pan, kruiden met peper, zout en kerriepoeder en laten garen

 

sla op borden schikken en besprenkelen met de olijfolie en balsamico

 

hierover de in stukken gesneden kipfilet verdelen, samen met de baconreepjes, de kaasblokjes en de gebakken korstjes

 

per bord een ei in partjes verdelen, samen met een paar partjes (of schijfjes) tomaat

 

onmiddellijk opdienen met stokbrood 

 

Recepten