Slaatje van gegrillde kippenblokjes met rivierkreeftjes

 

voor 2personen:

 

150 gr gegrilde kippenblokjes (bvb Delhaize) 

Een paar blokjes Roquefort 

120 gr gekookte en gepelde rivierkreeftjes (kant en klaar uit de supermarkt

6 Š 8 (halve) gepelde okkernoten

rucola 

6 Š 8 witte druiven 

honingdressing

3 koffielepels honing 

1 koffielepel graanmosterd 

Sap van 1/4 de citroen 

1,5 eetlepel zonnebloemolie 

1 klein scheutje sesamolie 

Peper en zout 

 

Maak eerst de dressing door alle ingrediŽnten goed te mengen 

 

Verdeel de rucola over 2 borden 

 

Verdeel hierover de kippenblokjes en de rivierkreeftjes, daarna de roquefort en de verkruimelde okkernoten 

 

De druiven in vier snijden en eveneens over de borden verdelen 

 

Tenslotte de dressing (naar eigen smaak) over de borden scheppen 

 

Opdienen met stokbrood en de rest van de dressing 

 

 

 Recepten