PENNE IN DE OVEN

 

Voor 2 personen

 

250 gr penne

300 gr chipolata worstjes

200 gr champignons in schijfjes

1 rode paprika in kleine blokjes

2 3 dl Bertolli zongedroogde tomaten en oregano

3 4 dl kaassaus

5 takjes peterselie

peper & zout

1 eetlepel oregano

150 gr geraspte Parmezaanse kaas

 

kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking

 

ondertussen de chipolata gaar bakken in olijfolie, de worstjes uit de pan nemen en de champignons en paprika laten stoven, peper en zout ondermengen

 

ondertussen de worstjes in kleine stukjes (1 cm) snijden en opnieuw in de pan doen

de tomatensaus toevoegen, roeren en nog eventjes laten verder opwarmen; de fijngesneden peterselie onderroeren

 

de bereiding onder de uitgelekte pasta mengen, in een ovenschotel doen en overgieten met de kaassaus; nog even onderroeren zodat de kaassaus een beetje verdeeld wordt

 

de Parmezaanse kaas over strooien, en de bereiding 20 min op 200 graden laten bakken + 10 min onder de grill om de kaas een goudbruin korstje te geven

 

 

Recepten