Pakketje van gerookte zalm met krab en rivierkreeftjes

 

voor 2  personen:

 

1 eetlepel mayonaise

Een halve koffielepel sesamolie 

Een scheutje sherry (1 koffielepel

peper en (een weinig) zout 

Flink wat gesnipperde bieslook 

1 blikje krab 

70 gr gekookte en gepelde rivierkreeftjes 

2 sneden gerookte zalm 

Een paar blaadjes rucola 

Tomatensalsa (zie recept

Fleur de sel 

 

Meng alle ingredienten voor het sausje onder elkaar 

Meng de rivierkreeftjes met de goed uitgelekte krab 

Meng hier het sausje onder

Leg per persoon 1 snede zalm op plasticfolie en leg hierop het krabmengsel

Plooi met behulp van de plasticfolie de zalm mooi rond het krabmengsel tot een gesloten pakje

Neem net voor het opdienen de folie weg en schik op een bord met een paar blaadjes rucola als ondergrond 

Leg hierbij een paar druppels balsmicocrème en een streepje tomatensalsa 

 

 

 

Recepten